TÉRLÁTÁST ÉS TÉRBELI ALKOTÓKÉSZSÉGET FEJLESZTŐ KÖNYVEK

  Táj Tér Táj+ - Eplényi Anna, Schmidt Gertrúd, Szentandrási Dóra, Terbe Rita, 2018

A térlátásfejlesztő alkotófeladatok gyűjteménye egy újfajta téri-konstrukciós vizuális nevelési gyakorlatot mutat be, azzal a céllal, hogy szakmai szemléletváltozást kezdeményezzen, új utakat mutasson pedagógusoknak és szülőknek egyaránt. Hódvárak, buborékpaloták, végtelenbe vezető lépcsőterek, lézerkamrák, akadálypályák és vízesés-szobrok mentén fedezhetik fel a gyerekek, hogy milyen sokféleképpen képesek alakítani saját környezetüket.

  Alkotás Élmény-Tár - Eplényi Anna, Filó Veronika, Schmidt Gertrúd, Varga Virág, 2017

5-8 éves gyereknek és szüleiknek, pedagógusaiknak ajánljuk ezeket az alkotófeladatokat, hogy megmutassuk, a kisebbekkel is bátran kísérletezhetünk kortárs és 20. századi képzőművészeti alkotói attitűdökkel (= játék) a gyerekalkotásokban. A GYIK módszertani alapelveket 5 fejezetben mutatja be a könyv: valódi alkotói légkör teremtése, képzelet és fantázia, gesztusok és mozgás, véletlenszerűség és nonfigurativitás, talált tárgyak és asszemblázsok mentén haladunk, útba ejtve az ég-boltot, a színkígyókat, úszószobrokat, galaxist lengetve és erdőt bogozva.

  Örökmozgó - Kara Dávid és Varga Virág, 2018

Az Örökmozgó a GYIK Műhely kreatív médiaismereti és gyerek intermédia csoportja 10-14 éves gyerekeknek. Az intermédia egyaránt jelenti a különféle művészeti és tudományos területek közötti szabad átjárást, és a legkülönfélébb médiaeszközök felhasználását az alkotás során. Kiemelt szerepet kap a könyvben az okostelefonok és tabletek sokirányú, alkotó jellegű használata. Rajzoló robotok és szökevény árnyékok, uv-szobrok és saját készítésű életnagyságú videójátékpályák inspirálnak további alkotásra. A könyvhöz tartozó Örökmozgó Mediatár alkalmazással megjelennek a könyvben a feladatokhoz tartozó mozgóképes illusztrációk is.Alkotás élmény-tár

3 000 Ft + 400 Ft szállítási költség
Örökmozgó

3 500 Ft + 400 Ft szállítási költség
Örökmozgó + Alkotás élmény-tár + Ajándék Táj Tér Tár könyv

6 000 Ft + 1100 Ft szállítási költség

Megrendelési űrlap

Töltsd ki az űrlapot és Rendeld meg a könyveket!

   Az adatvédelmi irányelveket elolvastam és hozzájárulok adataim kezeléséhez.

Megrendelt termék:


A könyvekről képekben

Táj Tér Tár


Alkotás élmény tár


Örökmozgó