GYIK-MŰHELY - NYÁRI TÁBOROK - 2018

Idén nyáron is várunk mindenkit szeretettel a várban működő Gyermek és Ifjúsági Képzőművészeti Műhely napközis alkotótáboraiba! A táborokban közös a kötetlen alkotói hangulat, ami a gyermekek önálló belső fantáziájára, alkotói kedvére és ötleteire épít; feladatok: festés, grafika, installálás, szobrászat, vegyes technikák, szabadtéri festés, nyomtatás, land-art!

Az 5 napos táborok részvételi díja 35 000 Ft, (adóigazolással, testvérkedvezmény 62 000Ft.): reggeli, tízórai +zöldséggel), 2 fogásos meleg ebéd a MNG éttermében, uzsonna (+gyümölccsel), ebéd utáni játék a szabadban, múzeumlátogatás, esetleges kirándulás és minden alapanyag, utazás költsége.  ///// A táborok ~8.30 – 16:30-ig tartanak, maximum 22-25 fővel tudunk foglalkozni.

Helyszín: GYIK Műhely – 1014. Budapest, (Szent György tér 2.), Palota épülete, B. épület = Személyzeti bejárat (A Mátyás király vadásza c. szobornál)

Kérjük AZ ADOTT TÁBOR VEZETŐJÉNÉL JELENTKEZZEN!

 

/// JÚNIUS 18-22 ///

PONT. PONT. KIKAPCS. Tábor

Képzőművészet és Dráma
Nyárhangoló,  kikapcsoló - bekapcsoló összművészeti játékhét mesékkel, színekkel, térben, síkban, nyakig festékben, ahol ha úgy hozza a kedvünk, péntekre színházat is kerekítünk
Korosztály:      7-9 évesek
Létszám:           MAX. 20 fő

Vezetők:           Varga Virág, művésztanár

Jelentkezés:    pontpontcsoport@gmail.com

 

/// JÚLIUS 2- 6 ///

TŰZ * VÍZ * FÖLD * LEVEGŐ

Kalandozunk a 4 őselem TŰZ- VÍZ-FÖLD- LEVEGŐ alkotta végtelen térben. Felfedezzük az általuk létrehozott természet varázslatos világát, életre keltjük az ősi állatokat, csillagközi utazásra indulunk és a Föld mélyére ásunk. Megismerjük hogyan hatott a 4 elem a képzőművészetre régen és hogyan inspirál ma. Mottónk továbbra is: LÉPJ LE A PAPÍRRÓL ÉS ALKOSS TÉRBEN!

Korosztály:         7-11 évesek
Létszám:             22 fő

Vezetők:              Szentandrási Dóra, Kárpáti Gergely, Tolonics Kristóf

Jelentkezés:      Szentandrási Dóránál  uartkit@gmail.com

 

/// JÚLIUS 23-27 ///

TÉRLÁTÁSFEJLESZTŐ ÉS TÉRI ALKOTÓKÉSZSÉGET FEJLESZTŐ

GYAKORLATORIENTÁLT TÉRI TOVÁBBKÉPZÉS (IFI-TÁBOR)

Egy hetes akkreditált 60 órás képzés 5 napban, amely tanároknak, rajztanároknak, óvónőknek ajánlott, de BÁRKI részt vehet rajta. A képzés során 36 különböző technikával ismerkedhetnek meg 5 témakörben, amelyhez teljes anyag és eszközhátteret biztosítunk. 

Vezetetik: Eplényi Anna PhD, Szentandrási Dóra, Terbe Rita PhD Vizsgázás majd a jelentkezők megbeszélése alapján vagy pénteken, vagy egy későbbi időpontban.

Díja: 74 000 Ft, további info: http://www.gyikmuhely.hu/tovabbkepzes,

!!! Figyelem, mint tábort is ajánljuk a 12 éves feletti korosztálynak, akik szeretik a modellezős, térbeli feladatokat, építész karokra készülnek. Nekik 44 000 Ft a részvételi díj !!! jelentkezés: biborkosbor@yahoo.com vagy 06702322772

 

/// JÚLIUS 30-AUGUSZTUS 3 ///

SÍK-TÉRUGRÓ TÁBOR

A táborban a mozgás, tér és sík kapcsolatait vizsgáljuk játékos formában. A kortárs művészetből kiindulva kísérletezünk, együtt futunk a vonalakkal, magunkhoz görbítjük a síkokat, áramlunk a színek között. Alkotó mozgások és mozgó alkotások végül egy közös installációban egyesülnek, átalakítva a Műhely terét.

Korosztály:         8-12  
Létszám:             20 Fő

Vezetők:              Kárpáti Gergely, Nguyen Lan Lilla – képzőművészek

                                és Tolonics Kristóf tájépítészmérnök

Jelentkezés:       Kárpáti Gergelynél gkarpati2@hotmail.com (70/ 6611-505)                     

 

 

/// AUGUSZTUS 6-10 ///

ÁLLATI (JÓ) ÉPÍTÉSZET – kreatív alkotótábor

Ismerkedés a természeti formákkal és állati építményekkel térben és síkban, sok-sok mesével, verssel és zenével körítve. Pókhálót fonunk, fészkeket, odúkat, zugokat és búvóhelyeket építünk, homokot csurgatunk, sárkányt és még sok más izgalmas alkotást készítünk ezen a héten.

Korosztály: 6-9 évesek, Létszám: 15 fő

Vezetők: Bujdosó Ildikó és Huzián Zsófi,

Jelentkezés: Huzián Zsófinál:  zsofi.huzian@gmail.com

 

/// AUGUSZTUS 13-17 ///

ÖRÖKMOZGÓ APP_ART

Kreatív Médiaismeret Kamaszoknak, azaz az okostelefon és a festékestubus találkozása a grafikai prés... közelében, a szkenneren innen, monitoron túl.

Fotózunk és animációkat készítünk, kreatív okostelefonos alkalmazásokkal alakítjuk át festményeinket és szobrainkat.

Saját okostelefon vagy tablet szükséges a tábori munkához.

https://goo.gl/photos/VnLPMi59edKg7Qto8

Korosztály:      12+ évesek
Létszám:           MAX. 20 fő

Vezetők:           Kara Dávid, grafikusművész, fényfestő és Varga Virág, művésztanár

Jelentkezés:    orokmozgo.gyik@gmail.com